به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکتر جعفر قیصری در این جلسه با بیان اینکه شهرک با بیش از ربع قرن سابقه، شرکتهای فناور و دانش بنیان خوبی در خود جای داده است، اظهار کرد: این شرکتها ظرفیت مناسبی در جهت رفع نیازهای کشور به خصوص در مباحث کشاورزی و منابع آبی دارند.
وی فضای گلخانهای مناسب و فضا برای تولیدات نیمه صنعتی را به عنوان نیازهای مهم شرکتهای فناور حوزه کشاورزی دانست و افزود: در این موارد به حمایت و تخصیص صد در صدی بودجه شهرک نیازمندیم.
رئیس شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان در خصوص پروژه احیای تالاب انزلی ادامه داد: بایوجمی فناوری شرکت دانش بنیان نانو صنعت پرشیا است که از سال 95 مورد استقبال سازمان حفاظت محیط زیست قرار گرفت و قرار بود طرح احیای تالاب انزلی بوسیله این فناوری در یک هزار و 200 هکتار از تالاب 24 هزار هکتاری انزلی اجرا شود ولی به دلیل مخالفت برخیها، اجرای این طرح در 200 هکتار تغییر کرد و به چهار کرت 50 هکتاری تقسیم شد و در نهایت پس از سه هفته از اجرای این طرح، به دلیل مخالفتها و فضای رسانهای که علیه این پروژه به وجود آمده بود، طرح با ورود دادستان انزلی از اردیبهشتماه متوقف شد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه 10 تیم تخصصی دانشگاهی از دانشگاههای شریف، تهران، صنعتی اصفهان، شهید بهشتی و شیراز و کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان آبزی پروری بر آن نظارت داشتند، این طرح به دلیل برخی گمانهزنیها متوقف شده است.
رئیس این مرکز علم و فناوری افزود: پروژه بایوجمی طرحی علمی و قابل تکیه در دنیا محسوب میشود و به تازگی گروهی از سازمان آب و پارک علم و فناوری کره جنوبی برای استفاده از این فناوری برای احیای تالابهای این کشور به اصفهان آمدند و تفاهمنامهای برای انتقال این فناوری به کره جنوبی به امضا رسید.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه بیان کرد: جلسات با کارآفرینان و فناوران موجب امیدواری برای هر فردی است که میتوان در کشور فعالیتهای خوبی انجام داد.
دکتر احمدعلی کیخا افزود: لازم است با حمایت از این فناوران، از تمامی ظرفیت آنها در جهت رشد تولید داخلی استفاده شود.
وی استفاده از علم روز در تولیدات داخلی از جمله کشاورزی را مورد توجه قرار داده و تصریح کرد: لازم است اهمیت این موضوع برای تمامی مسوولان در کشور روشن شود که با نوگرایی و رشد فناوری روز میتوان توان پیشرفت در داخل را افزون کرد.
همچنین برخی از شرکتهای حوزه کشاورزی، منابع طبیعی و آب به معرفی و بیان عملکرد و دستاوردهای خود در این زمینه پرداختند.
تعداد بازدید : ۲۳۰۷ تاریخ: 1398/10/10
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نمایش توانمندی دانشبنیانهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز
۱۴ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور در پاویون اختصاصی این شهرک …جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…